PPC Tips – Hoe zet je een PPC account op?

In dit artikel laat ik u zien hoe u een PPC account vanaf nul kunt opzetten en alle belangrijke stappen die u moet nemen om het op gang te krijgen.

Stap 1 – Log inZorg ervoor dat u een e-mailadres opent dat precies dat is. U hoeft niet dezelfde te gebruiken die u gebruikt voor uw andere Google diensten aangezien u dit account nodig heeft om uw PPC verdiensten te ontvangen. Als uw eerste keuze niet beschikbaar is, bestaat de kans dat u een van de opties krijgt toegewezen die ik in de tekst heb genoemd en u hoeft alleen maar een andere te kiezen. U wordt hiervoor niet in rekening gebracht maar het is volledig functioneel en onnodig om een ander e-mail adres te hebben dan degene die u gebruikt voor Gmail.

Stap 2 – Genereer een wachtwoord

Dit is de op één na meest cruciale stap en zorg ervoor dat u een wachtwoord gebruikt dat u onthoudt en dat u gelooft. Een goed wachtwoord zal u helpen om herhaaldelijk in te loggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om iets te onthouden. Er zijn een paar programma’s om wachtwoorden te genereren, dus vergeet niet om hun instructies goed te lezen. Ik gebruik altijd de download je wachtwoord functie die te vinden is op marketuries waar je net voor betaald hebt. Je hoeft alleen maar de naam van een MySQL database in te voeren, evenals het wachtwoord.

Stap 3 – Registreer voor een advertentiecampagne

U zult hier een campagne moeten hebben – hoewel het niet absoluut noodzakelijk is – aangezien u een dagelijks reclamebudget moet bepalen. De controle is hier gericht op de adverteerder, dus draag de controle over uw account niet over.

 

 

Stap 4 – Budgeteer uw advertenties

U moet een dagelijks budget toewijzen en een vast aantal keren dat u uw campagne start door uw producten te promoten, waar ze meer zullen kosten en langer zullen duren dan de producten die gemakkelijk online te vinden zijn. Ga niet te hoog en laat elke winst voor het Google-scherm. Lees veel forums die stap voor stap lessen en onderwijs bieden over Google PPC.

Stap 5 – Plan uw advertenties

Als je eenmaal hebt gedaan alle eerste stappen, het volgende wat je nodig hebt om in te stellen is uw schema. Je moet dit doen door het instellen van een tijd wanneer u uw advertenties te schrijven en in staat zal zijn om ze uit te branden. Dit zal ervoor zorgen dat u niet uitgeven niet meer dan je in staat bent om.

Stap 6 – Het volgen van de PPC-campagne

Een van de grote dingen als je PPC-reclame gebruikt is dat je in staat bent om de advertenties die u hebt geschreven te volgen en het vertelt je hoe goed ze doen, alsmede hoeveel de verkoop die u ontvangt van elke individuele advertentie. Ook merken als uw vertoningen gaan over een drempel, zoals 1000, en ook als de markt u adverteert op is te concurrerend.

Afhankelijk van de aanbiedingen die u ontvangt, kunt u terugkerende belastbare impressies ontvangen. Deze zullen blijven komen.

Stap 7 – Analyseer het resultaat

Wat ik hier aanbeveel is dat u maandelijks inlogt op uw account en dan uw rendement berekent op de investering die u doet met het Google PPC programma. Als u uw account nog niet hebt ingesteld, bekijk dan hun tutorials en kijk of u hun systeem verwarrend vindt.

Comments are Disabled